Onze Partners

Partners

Het realiseren van de doelen van Socialcoin kunnen we als stichting niet alleen. Daarom werken we graag samen met bedrijven en instellingen die onze doelstellingen onderschrijven. Hieronder stellen wij Keizers en Visser en Penguinformula aan u voor.

Keizers & Visser

Keizers & Visser Overheidsconsultancy is een adviesbureau dat werkzaam is in het maatschappelijk domein. Wij zijn een team van gepassioneerde en gedreven adviseurs die binnen de lokale overheid, maatschappelijke organisaties én voor burgers het verschil maken. Wij zijn gevestigd in Staatshuys, het geboortehuis van Johan Rudolph Thorbecke. Hiermee wonen wij letterlijk en figuurlijk in ‘het huis van Thorbecke’. Zijn visie dat de maatschappij op eigen kracht problemen oplost en de overheid deze ontwikkeling ‘slechts’ ondersteunt, is actueler dan ooit. Het is deze gedachte, die ons dagelijks stimuleert tot anders denken en anders organiseren bij de lokale overheid.

Dat is ook de reden dat we Socialcoin steunen en verder willen brengen: inwoners zijn in staat om op eigen kracht hun (financiële) problemen op te lossen, de overheid ondersteunt hen daarbij. Inwoners worden zo een actief onderdeel van de oplossing. Daarnaast vinden we het idee dat inwoners in de maatschappij en in zichzelf investeren, heel belangrijk.

Waar wij goed in zijn, is processen begeleiden, organisaties en inwoners activeren en verbinden. Wij kunnen zorgen dat er een sociale kaart gemaakt wordt van een wijk, organisaties met elkaar in gesprek gaan en er een systeem van waardering voor de Socialcoin gemaakt wordt. We doen dit voor en samen met de organisaties en inwoners van de wijk. Door met elkaar in gesprek te gaan en stappen te zetten.

Voor organisaties die met Socialcoin werken, kunnen we ook een monitor maken om te meten of een project oplevert wat was beoogd.

Socialcoin heeft ook een samenwerking Penguinformula.

Penguinformula is een Europees software house, met software ontwikkelaars gespecialiseerd in Java en JavaScript. De ontwikkelaars die ze leveren werken voornamelijk op projecten van Nederlandse en Duitse klanten. Hun missie is om hun enterprise klanten te laten groeien, door hoogopgeleide, communicatieve IT-professionals te leveren om hun op maat gemaakte producten te bouwen. Dit doen zij door te investeren in de professionele en persoonlijke groei van hun software ontwikkelaars. Een missie die mooi aansluit bij de filosofie van Socialcoin.

Penguinformula zal een sponsoring leveren om ons Socialcoin platform te realiseren. Deze sponsoring zal bestaan uit een groep software ontwikkelaars die de ´gemeente gebruikers interactie´ bouwen, het gedeelte waar gemeentes deelnemers en activiteiten op kunnen voeren. Door ondersteuning te geven aan de ontwikkeling van ons platform geeft Penguinformula een sociaal maatschappelijke bijdrage. Met ons product in de handen van dit gespecialiseerde software bedrijf, hebben we vertrouwen dat de basis van het platform stevig zal staan en de continuïteit gewaarborgd wordt.

We kijken uit naar de samenwerking, Penguinformula!

Op zoek naar Java- of JavaScript ontwikkelaars? Contact Penguinformula hier of bekijk hun website.