Samenwerkingen en Partners

Voor de uitwerking van het idee Socialcoin zijn we op zoek naar vormen van samenwerking. Als stichting beogen we vooral de rol van aanjager en opdrachtgever in te vullen. Voor het operationaliseren van het concept zijn we aangewezen op samenwerkingen met het bedrijfsleven, gemeenten en andere overheden.

We zijn in gesprek met een aantal gemeenten die openstaan voor samenwerking en uitvoering van een pilot.

Partners

Socialcoin is  op 1 augustus 2018 een samenwerking aangegaan met Penguinformula. Penguinformula is een Europees software house, met software ontwikkelaars gespecialiseerd in Java en JavaScript. De ontwikkelaars die ze leveren werken voornamelijk op projecten van Nederlandse en Duitse klanten. Hun missie is om hun enterprise klanten te laten groeien, door hoogopgeleide, communicatieve IT-professionals te leveren om hun op maat gemaakte producten te bouwen. Dit doen zij door te investeren in de professionele en persoonlijke groei van hun software ontwikkelaars. Een missie die mooi aansluit bij de filosofie van Socialcoin.

Penguinformula zal een sponsoring leveren om ons Socialcoin platform te realiseren. Deze sponsoring zal bestaan uit een groep software ontwikkelaars die de ´gemeente gebruikers interactie´ bouwen, het gedeelte waar gemeentes deelnemers en activiteiten op kunnen voeren. Door ondersteuning te geven aan de ontwikkeling van ons platform geeft Penguinformula een sociaal maatschappelijke bijdrage. Met ons product in de handen van dit gespecialiseerde software bedrijf, hebben we vertrouwen dat de basis van het platform stevig zal staan en de continuïteit gewaarborgd wordt.

We kijken uit naar de samenwerking, Penguinformula!

Op zoek naar Java- of JavaScript ontwikkelaars? Contact Penguinformula hier of bekijk hun website.

Ook kent Stichting Socialcoin sponsoren; informatie hierover op Donaties en Donateurs

Blijf ons volgen!!

[google-translator]