Samenwerking Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)

We werken samen met de Hogeschool Arnhem Nijmegen ICA opleidingen. ICA staat voor Informatica Communicatie Academie. Deze bestaat uit twee  richtingen: Communication & Multimedia Design en HBO-ICT.
Bij de HBO-ICT krijg je inspirerend onderwijs op het raakvlak van informatie, communicatie en media. Via onderstaande link vind je meer informatie. https://www.han.nl/opleidingen/bachelor/hbo-ict/vt/
Studenten kunnen bij het afstuderen een keuze maken voor verschillende nieuwe technologieën waarvan Blockchain er één is. Socialcoin biedt een inspirerende uitdaging om vernieuwing in de schulhulpverlening te ondersteunen met innovatieve technische oplossingen.
De werking van Socialcoin is weergegeven in een beeldverhaal (user story) dat richting geeft aan de ontwerpen en oplossingen die de afstudeerders ontwikkelen.

Lecturer/Researcher Theo Theunissen, fungeert als vraagbaak en inspirator voor de studenten als ze afstuderen met een Socialcoin opdracht. Theo is zelf bezig met zijn PhD (promotieonderzoek) op een Architectural Framework for Continuous Software Development processes. Meer informatie  vind je op http://theotheunissen.nl/phd

[google-translator]