Ambassadeurs

Intro

 Om  draagvlak te creëren voor het concept Socialcoin zijn ambassadeurs welkom en een belangrijke waarde in het proces van realisatie. De ambassadeur deelt de visie en missie van de stichting socialcoin en helpt mee om verbindingen te creëren tussen verschillende en belanghebbende partijen. 

Ambassadeur Michel Herder

Als eerste ambassadeur van Socialcoin vind ik het aspect sociale – maatschappelijke waarde omzetten naar financiële waarde een interessant en waardevol gedachtegoed. Door gebruik van de Blockchain technologie breng ik als ambassadeur sociale – en innovatieve technologische ontwikkeling bij elkaar. Socialcoin is constant in ontwikkeling, kijkt naar nieuwe mogelijkheden, leert hiervan en creëert nieuwe kansen. Dit is wat mij aanspreekt en wat iedereen helpt verder te komen in de maatschappij.

De stichting combineert technologische innovatie met waardecreatie op een transparante en schaalbare manier die toepasbaar is binnen uiteenlopende maatschappelijke situaties. Als ambassadeur kun je onderdeel zijn van deze waardevolle transitie. Door het uitdragen van de mogelijkheden en ondersteunen van de stichting help je mee sociale en maatschappelijke activiteiten waarde te geven.